Provningar

I lördags höll jag i en provning med idel japanare, i glasen alltså! 🙂 Vi provade 6 sorter från Nikka, det vill säga från Miyagikyo och Yoichi Distillery. Se mer under provningar.

Lördagen den 13/4 bjuds på Angel’s Share i samarbete med lokala biografen. Innan visningen kommer lite information att hållas av och om Sällskapet Smoking Barrels.

Lördagen den 20/4 körs The Ten, en provning av 10 olika sorters whisky med syfte att blanda ihop till sin egen blended. Inbjudan har gått ut till de det berör.

Torsdag 2/5 kör jag en Cognac-provning på Villa Sandhem. Biljetter kommer att säljas på Villa Sandhem och annons kommer ut i lokal press inom kort.

Lördag 4/5 håller jag i en privat whiskyprovning på temat “Vad gömmer sig i glaset egentligen?” och den 15/5 får vi besök av ingen mindre än destillerichefen Anthony Wills från Kilchoman Distillery.

Whiskyprovning: Nikka

På lördag kör jag en Nikka-provning för Sällskapet Smoking Barrels. Vi kommer att avnjuta 6 olika sorter och titta lite närmre på vad det är som gör japansk whisky så speciell. Provningen är nu fullbokad men det går fortfarande att kontakta mig och ställa sig i kö inför eventuella avhopp. Titta in här på sidan för ett litet reportage under nästa vecka.