Nypremiär

Dags för nypremiär och en uppfräschning av den gamla sidan. Smaker.nu är numera adressen och den har fått ett litet nytt utseende. Mitt företag CJ Event finns inte längre men intresset för goda smaker består ändå. Detta speglas i de inlägg som görs på denna blogg.

Såhär i tider av Covid-19 så har det dock inte blivit så många tillställningar med dryckesprovningar. De flesta sker istället i hemmets lugna vrå eller via någon form av onlinetjänst. Whiskyklubben Smoking Barrels provningar har skjutits på framtiden och det är ovisst om när nästa provning kan äga rum.

Så länge får ni hålla tillgodo med dryckestips i bloggform, med uppmaning om att försöka stödja våra lokala bryggerier och destillerier i första hand och era favoriter där ute i världen i andra hand. Liksom i många andra branscher har även dryckesbranschen problem, inte bara ekonomiskt utan även i försörjnings- och distributionskedjan. Läste idag om hur franska bryggare tvingas hälla ut mängder av öl som blivit gammal, av den enkla anledningen att pubarna håller stängt. Tyvärr är detta inte det enda exemplet.

Systembolaget har fått ett uppsving men på grund av Covid-19 så kan man inte längre beställa vissa artiklar, speciellt de i det tillfälliga sortimentet. Det är väldigt synd eftersom det är just där man många gånger hittar godbitarna. Vi får hoppas att det lättar inom kort och att vardagen kan komma tillbaka igen.

Tills dess – ta hand om er…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *