Välkommen

whiskey-tulip

Här kommer det att postas en hel del matnyttigt inom dryckesvärlden och mer därtill. Jag kommer att posta nyheter och artiklar men också provningsförslag, reseförslag och mycket annat. Vill du anlita mig för en dryckesprovning eller en dryckesresa så är det bara att höra av dig på info@cjevent.se.

Jag kan ordna och leda provningar inom främst whisky men också andra typer av sprit, samt öl och vin. Till det går förstås också att kombinera mat, exempelvis höjdaren whisky och ost eller varför inte en trevlig afton med öl och korv eller en snapsafton med sång?

Under Provningar ovan ser ni vilka dryckesprovningar jag tidigare har hållit i. Där kan ni hitta inspiration till provningsteman som jag kan erbjuda er.

Nu är det bara att börja läsa denna blogg och för er som följt den tidigare så kommer alla gamla  inlägg successivt att läggas in igen. Välkommen än en gång!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *