Mixtape 1

Många tycker att musiken till kalendern är bra och framförallt överraskande och det är kul att höra. Det finns så mycket nytt och olyssnat där ute och med Spotify har det helt enkelt blivit väldigt tillgängligt.

Men det gäller att välja varsamt och hitta de där guldkornen. Mitt intresse för musiken och min vägran att låsa mig fast vid någon speciell genre har gjort att jag helst lyssnar på sådant som andra inte lyssnar på, sådant som inte spelas om och om igen i radio. Så klart finns det bra musik att hitta där också men chansen att hitta riktigt bra musik är längst bak i vinylbacken. Ospelat och oupptäckt ska det vara.

Så här kommer det första blandbandet, med mer eller mindre kända låtar, alla med samma egenskaper – de tilltalar mig och förhoppningsvis er också? Varsågoda!

50 starka låter bjuds det på här. Mest pop och rock men även lite annat. Biffy Clyro, Foo Fighters, Nada Surf, AWOLNATION, Belle and Sebastian och Lower than Atlantis levererar i mitt tycke de bästa guldkornen här. Men kanske hittar ni andra favoriter?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *