Nya smakupplevelser

Snart är nästa år här och jag vill tacka alla så mycket för årets kalender. Ni har alla bidragit på ert sätt, genom deltagande i livesändningarna och genom att svara på inläggen. Kommentarerna ni lämnar ger mig viktig feedback inför kommande år och är en riktig morot inför nästa års stora utmaning – hur ska jag kunna göra detta ännu bättre?

Till att börja med – alla som har varit med i år och aktivt deltagit och kommenterat på bloggen ligger redan på kölistan inför nästa års kalender. Vill ni ha en kalender, eller fler, så är ni redan garanterade en sådan. Jag nämnde tidigare att jag begränsar mig till 35 deltagare, men det är väl synd om inte alla som vill får chansen, så jag sätter inget tak helt enkelt. Vill ni ha en kalender så kommer ni att få den, MEN det kan hända att det blir olika kalendrar. Några av de buteljeringar jag redan nu samlat på mig finns bara i ett exemplar och där är det max 35 kalendrar som gäller.

I de fallen kommer kalender nr 2 att innehålla en alternativ buteljering, förhoppningsvis i samma klass. Men, det lönar sig nog att hänga på låset när anmälningsmöjligheten öppnar. Vilket den gör på tisdag den 28/12 kl 20.00. Jag kommer att köra en live kl 19 och utvärdera kalendern tillsammans med alla som vill vara med. Länk till Zoom samt beställningsformuläret skickas ut imorgon via mail.

Ha en bra fortsättning så hörs vi på tisdag!

En reaktion på ”Nya smakupplevelser”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *